Összesen 1 találat

A Wadia Digital Co. megalakulása óta megalkuvást nem ismerő módon fejleszti a jobbnál jobb hangzásminőséget nyújtó D/A átalakítókat. Az 1988-ban alapított Wadia Digital már nemcsak az egyik, de folyamatos fejlesztései és az elér hangminőség miatt, talán a legfontosabb gyártó-vállalat az élvonalban a digitális High-End audio-készülékek piacán. A Wadia filozófiáját az elektronikai iparban véghez vitt újítások és a fejlesztések magas foka határozza meg, elkötelezett a digitális audio-termékek fejlesztésének irányába. A Wadia terveit a technológia és az általa alakított zene kényes egyensúlya, valamint ezen területek iránti szenvedély határozza meg. Ez a helyes kombináció lehetővé tette a technikai készség és a zenei élvezet kiteljesedését. A Wadia Digital cég a tudomány fejlődése és a piaci igények hatására folyamatosan változik. Ráadásul teremékeiben egy új design vonalat képvisel, hogy a kiváló technológiájú komponensek megállják helyüket a modern otthonokban. Olasz design, de technikailag a McIntosh-hoz került a szabad mérnöki kapacitás kapcsán. Ma az új audio-életstílus képviselői magas fokú műszaki színvonallal, nagy hangzáshűséget biztosító digitális formátumok alkalmazásával kedvez a „nagyérdeműnek”. A gyönyörű kivitel Livio Cucuzza vezető ipari-formatervező jóvoltából világsiker lett. Az új sorozat, részegységeiből komplett rendszerek is összeállíthatók. Livio keze munkáját dicsérve a szemnek is óriási örömet jelentő készülékekkel bővül a gyártó választéka.

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal