Összesen 3 találat

A tökéletes hangzásnál már csak a design lehet tökéletesebb.

A Bose hangzás világszerte megtalálható előadó-művészeti központokban, színházakban, templomokban, stadionokban/arénákban, éttermekben, kiskereskedelmi üzletekben, vállalati épületekben és vendéglátó-ipari létesítményekben. A Bose termékek változatos designja tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyéniségét.

Az innováció csak a kezdet.

A Bose csapata lelkes, álmodozó és célorientált, aminek a végeredménye mindig egy olyan termék, mely minden egyes pillanatban újra és újra lenyűgöz még minket is. A tudományos kutatások, a több éves fejlesztési projektek és az alkotó csapatok széles látóköre adja a Bose hangfalak azon különlegességét, mely a legjobbak közé emelte.

„Mindig ragaszkodj a képzeletedhez. Mindig álmodj jobb dolgokról, és gondolkodj azon, hogyan lehet őket elérni.”

Dr. Amar Bose

Tudomány a hangok mögött.

A Bose audiotermékek és az egész cég alapját egy ritkán hallott tudományág, a pszichoakusztika – a hang érzékelésének a tudománya – adja. Dr. Bose megállapította, hogy más hangszórók csak olyan műszaki adatokkal rendelkeznek, melyek a zene hangzására vonatkoznak, nem azok érzékelésére.

Ez a megállapítás pedig nem csak az egyetemi előadásain, hanem a valóságban is bizonyított.


Elfogyott
76 900 Ft 69 900 Ft
Akció
319 900 Ft 309 900 Ft
Akció

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal