Összesen 5 találat

Van az a sláger, ami ismét divatba jön!

Például az Audio Alchemy, ami a ’80-as és ’90-es évek piacvezető DAC márkájának számított.

És számít mai is, ugyanis 2013 óra ismét jelen van a piacon egy olyan bővített termék palettával, mellyel igencsak kedvez a zene hallgatás szerelmeseinek.

Audio Alchemy – a hanghullámok kémiája

A hagyományt és az innovációt ötvözve az Audio Alchemy jelenleg olyan előerősítő és végerősítő kínálattal lépett vissza a piacra, mely a kifinomult ízlésvilágnak minden tekintetben megfelel. Vagyis a termékek nem csak egyszerűen-, hanem tökéletesen működnek, valamint követik a mai letisztult forma világot is.

Az Audio Alchemy márka néhány évvel ezelőtt új lendületet vett. A cég, alkalmazkodva a kor igényeihez, digitális műsorforrást, hozzá DA-konvertert és új erősítőket konstruált. Viszont egy termék erejéig visszanyúlt a legendás 80-as évekre, amikor a hanglemez, a vinyl – hívjuk ahogyan tetszik – már kiforrott korszakár élte. Mert a modern kialakítású készülékházakkal rendelkező új választékból a lemezjátszás szerelmeseinek konstruált előerősítő sem maradhatott ki. A Peter Madnick vezette mérnöki csapat megteremtette az „ultra-csendes” előerősítőt, benne az összes innovatív megoldás az újra feltámadt hanglemez hangzásbeli adottságainak legjobb elérését nyújtja.

Audiophile és az Audio Alchemy

 Az Audio Alchemy hivatalos magyar oldala. Disztribútori bemutatótermünkben széles választékban megtalálhatóak az Audio Alchemy termékek.  Kérdés esetén keresse bizalommal audio szakértőinket, akik készséggel állnak rendelkezésére.


Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal