T+A Solitaire P Planar High-End fejhallgató

T+A Solitaire P Planar High-End fejhallgató

A T+A Solitaire P Planar High-End fejhallgató a Solitaire HA 200 fejhallgató erősítővel együtt fejlesztett új termékcsoport. Az egységek kiváló szimbólumai annak, amit a 41 éve Herfordban alapított cég vall a hangról. A vezetékes párnás fejhallgatót fiatal mérnökök és tapasztalt fizikusok csapata tervezte, akik szenvedélyesen szeretik a muzsikát.

Megjelenésében és hangzás világában az ikonikus Solitaire csúcskategóriás eszközökre emlékezteti. Az innováció, a kézimunka és a zene szeretetének szimbóluma. Műszaki szempontból a Solitaire P mérföldkövet jelent, mivel ez az első berendezés, amely a planar-magneto-statikus technológiát alkalmaz. Az ultrakönnyű membrán és a planár meghajtás kombinációja a technológia minden előnyös tulajdonságát a lehető legjobb hangminőség elérésére fordítja.

A T+A Solitaire P Planar High-End fejhallgató a muzsika ünnepe. A különleges membrán meghajtás mód levegős, térbeli hangzást állít elő. A kimagasló minőségű kézimunka és a válogatott alapanyagok teszik rá fel a koronát. A cég a herfordi gyárában építi rendkívül szigorú előírások betartása mellett.

Várható megjelenés 2020 március

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal