T+A Solitaire HA 200 fejhallgató erősítő és DAC

T+A Solitaire HA 200 fejhallgató erősítő és DAC

A T+A Solitaire HA 200 fejhallgató erősítő és DAC a gyártó legújabb fejlesztése. Új szintre emeli a technológia és a hangminőség fogalmát. Három kimenetéhez háromféle fejhallgató típust csatlakoztathat, és minden kimenetet külön testre szabhat a finom beállításokkal. A HA 200 a gyártó HV analóg erősítés technológiáját alkalmazza, amely A-osztályú kimeneti fokozatokkal hajtja meg a fejhallgatót. A magas nyugalmi áram beállítás a legnehezebben kiszolgálható egységeket is uralni tudja.

Két fő egységre osztható a készülék. A digitális jelfeldolgozás és az analóg erősítő teljesen külön van választva. Két toroid trafó garantálja a dedikált tápegység részekkel, hogy a nagyfrekvenciás zavarok és az áthallás ne rontsa a hangminőséget. A digitális analóg átalakító a gyártó saját fejlesztésű True 1 Bit technológiáját tartalmazza, ami a DSD1024 formátumig (45,16 MHz mintavételezés) mindent támogat, emellett a PCM jeleket 32 bit 768 kHz-ig képes egy külön dekóderrel feldolgozni.

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal