Legújabb StreamMagic hírek

Legújabb StreamMagic hírek

A Cambridge Audio saját fejlesztésű StreamMagic alkalmazása váltja le a Cambridge Connect korábbi verziót. Még nem minden streaming szerviz elérhető Hazánkban, de azon vannak, hogy ez ne maradjon így. Az új funkciók az alábbiak szerint érhetők el a különböző típusokon.

Google Play letöltés link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.audiopartnership.music.streammagic

iOS letöltés link:

https://apps.apple.com/us/app/streammagic-by-cambridge-audio/id1466770276?ls=1

Érdemes váltania, mi már kipróbáltuk!

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal