Primare NP5 Prisma hálózati lejátszó

Primare NP5 Prisma hálózati lejátszó

A legújabb Primare erősítőkben már megismert Prisma modult felhasználva készült el a kisméretű NP5 hálózati lejátszó, amely révén immár kedvező áron elérhető a gyártó minőségi hálózati lejátszó technológiája is.

A mindössze 143 mm széles, „fizikai” kezelőszervekkel egyáltalán nem rendelkező NP5 a Primare sokrétű Prisma hálózat lejátszás technológiáját teszi elérhetővé bármely digitális bemenettel rendelkező hangrendszer számára (külső DAC-kal vagy beépített konverterrel rendelkező erősítővel használható). A díjnyertes Prisma technológia Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect, AirPlay 2 és Roon Ready kapcsolatokkal/funkciókkal bővíti a készülékhez csatlakoztatott hi-fi vagy házi-mozi rendszerek képességeit, és a használatával természetesen a különféle zeneszolgáltatók tartalmai mellett a hálózathoz csatlakoztatott külső tárolók, vagy a készülék hátlapján lévő USB porthoz csatlakoztatott memóriákon lévő zenék is elérhetőkké válnak.

Az NP5 hátsó csatlakozófelületén egy Toslink optikai és egy koax digitális kimenet, RS232 rendszervezérlés port, Ethernet aljzat és egy USB A port található. A készülék által elérhető külső források között megtalálható a Chromecast built-in, a Spotify Connect, a Tidal, a Tune In, a DLNA és a Qobuz, és a listához rövidesen csatlakoznak a Roon Ready és az AirPlay 2 funkciók is, melyek révén a kis NP5 egy valóban sokrétűen használható modellé válik.

Műszaki adatok:

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal