Audio Research Ghost Meter

Audio Research Ghost Meter

A REF160M bemutatása után az Audio Research már nem csak a hangzás, de a design díjakból is többet besepert. A készülék egyik leglátványosabb formaterv eleme a Ghost Meter.

Livio Cucuzza mondja el a tervezés filozófiai vezér fonalát

Mint minden jó ötlet az ipari formatervezésben, a Ghost Meter is úgy született meg, hogy megmutassa az Audio Research termékek értékeit. A REF160M volt az első erősítő, amelybe beépítettük. Fontos szempont volt, hogy olyat alkossunk, amely az erősítő legfontosabb funkcióját hangsúlyozza, de emellett utaljon a Reference sorozat hagyományos megjelenési stílusára.

Korábban is mindig nagy méretű műszereket alkalmazott a cég egyszerűen azért, mert a tájékoztatás mellett segít összekötni a látványt a hanggal. Ám ugyanakkor láttatni szerettük volna az elektroncsöveket, hiszen azok is gyönyörűek. Szóval egyszerűen eltávolítottuk a műszer hátlapját, és átlátszóra cseréltük. A grafikai és megvilágítási módot ezek után úgy választottuk ki, hogy a lehető legkevesebbet takarjanak el az elektroncsövekből. A műszer skálája gravírozott polikarbonát, amelyet üvegszál optika világít meg – Livio Cucuzza

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal