Audio Research REF160S sztereó végerősítő

Audio Research REF160S sztereó végerősít

Az Audio Research tavaly bemutatta a REF160M monó végerősítőt. Gyönyörű hang, erőt sugárzó darab, de kettő kell belőle. Helyhiányban szenvedő zene rajongók számára hamarosan itt a lehetőség, hogy az elektroncsöves hangzás semmivel össze nem téveszthető élményével kényeztessék füleiket. A harmadik negyedévre várható az Audio Research REF160S sztereó végerősítő megjelenése. Az átlátszó előlap mögött izzó nyolc darab KT150 látványáról legfeljebb a mindent elsöprő hangminőség terelheti el a figyelmét, de ennyi kockázatot érdemes vállalni.

Választható trióda, vagy ultra lineáris üzemmód, automatikus bias beállítás, végfok cső monitor. A négyrétegű áramkör kialakítás kimagasló jel/zaj viszonyt garantál. A kimeneti teljesítmény csatornánként 140 W lesz ultra lineáris módban. Ez virtuálisan bármely hangfal meghajtására elegendő.

Műszaki adatok:

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal