Az Audio Research új modelljei

Az Audio Research új modelljei

Mindig magasabbra – az Audio Research be tudja bizonyítani, még akkor is, ha néha úgy érezzük, hogy már minden ki van találva. Az Audio Research új Cd-transport/DAC egységekkel jelentkezik. A CD6SE és CD9SE készülékek a korábbi modellek továbbfejlesztett változatai, elsősorban a hangminőség további javítását és a felhasználás naprakészségét célozzák.

 

A készülékek megjelenése kissé megváltozott, jobban igazodik a Foundation és Reference sorozatokhoz. A kezelőszervek elrendezése, a megvilágítás stílusa és a fekete acryl-előlap is egy kis változtatáson esett át.

A CD6SE hátlapján a legszembetűnőbb a változás. Az előd modell beépített DAC egységét eddig nem lehetett külső jelek feldolgozására alkalmazni. Ez most változott, egy Toslink, egy AES/EBU és egy koaxiális, valamint egy UDB bemenet áll a felhasználó rendelkezésére. Ezzel a bemenetek kínálatában a nagy testvér mellé fejlődött fel, ami jelentős előrelépés. A CD9SE hátlapja a bemenetek kínálatában nem módosult, mint zászlóshajó modell, ez eddig is mindent a gazda lábai elé terített.

Az SE modellek már a gyártó legújabb V3.0 USB Audio egységét tartalmazzák, amely a macOS, Windows 10 mellett támogatják a Linux és ALSA bázisú rendszereket is. Ilyen módon a Roon Nucleus és Aurender egységek is csatlakoztathatók. Az új USB egység modern FPGA design amely nem igényel szoftver frissítést a formátumok feldolgozásához.

Műszaki adatok:

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal