MX122 Dolby Vision frissítés hír

MX122 Dolby Vision frissítés hír

  • McIntosh MX122 processzor tulajdonosok figyelmébe
  • Megjelent a legújabb frissítés, amely a Dolby Vision, a Hybrid Log Gamma HDR, valamint a Spotify funkciókat ébreszti fel a készülékben.
  • A frissítés menete: Setup menu > General>Firmware>Update>Check for update>Update>Update start
  • A frissítés a Spotify elérést is lehetővé teszi. Az új szoftver verziószáma: 6002-6121-4253-05 ha ellenőrizni kívánja telepítés után.

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal