McIntosh MA8900 elnyerte a d’Or HiFi Award díjat

McIntosh MA8900 elnyerte a d’Or HiFi Award díjat

Az MA8900 a McIntosh harmadik terméke, amely elnyerte a d’Or HiFi Award díjat. A másik két típus az RS100, és az MA5200 voltak.

McIntosh_MA8900_Diapason_dij

Részlet a Diapason értékeléséből:

„Folyamatosan áramló hangok, semmi erőlködés. Az MA8900 a legtöbb nehezen hajtható hangfalat is könnyedén uralja. Más félvezetős erősítőkkel ellentétben nem volt fárasztó hallgatni. Pont a megfelelő gyorsaságot és színpad élességet nyújtotta. Mindenféle zene típuson alkalmazható. Képes bemutatni egy nagyzenekar valódi hangerejét, de tud finomkodni ha a muzsika úgy kívánja.”

Specifikáció

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal