Audio Research VT80 Sztereó Csöves végerősítő

Audio Research VT80 Sztereó Csöves végerősítő

Az Audio Research a hetvenes évek óta állandó szereplője a high-end audio világnak; a vállalatnak eddig számos úttörő megoldás köszönhető. A gyártó új erősítője ismét tartogat néhány újdonságot, amivel megpróbálja elcsavarni a felhasználók fejét…

audio-research_vt80-vegfok-3

A VT80 kapásból egy új és szabadalmaztatott auto-bias áramkört használ, így nem kell minden bekapcsoláskor a beállításokkal foglalkozni. Persze néhány rajongónak ez hozzátartozik az élményhez, de valószínűleg többen lehetnek, akiket inkább visszatart a dolog. Utóbbiak kedvére került a hátsó panelre egy számláló, amely a csövek állapotát kíséri figyelemmel, így naprakészen lehet tartani az eszközt. További pozitívum, hogy a gyártó viszonylag gyakori és könnyen beszerezhető csövekkel (KT120 és 6H30) szerelte a készüléket, így azok megvásárlása lényegesen egyszerűbb.

audio-research_vt80-vegfok-2

A készülék maga egy hagyományos, fém fogantyúval ellátott, erős alapokra épített darab. Az erősítő  közkedvelt, szimmetrikus és aszimmetrikus bemenettel rendelkezik. Az auto-bias áramkör valós időben és nagyon pontosan működik anélkül, hogy a teljesítményt egyetlen pillanatra is veszélyeztetné.

audio-research_vt80-vegfok-4

A készüléket a Foundation-sorozat részeként tervezték, így a berendezés hasonló teljesítmény- és kimeneti transzformátorokkal, áramkör-topológiával rendelkezik, mint a széria többi tagja. A készülékre feltűnő dinamika, erőteljes basszus és a természetes tisztaságú hangzás jellemző.

Specifikáció:

Forrás:[www.sztereomagazin.hu]

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal