Megérkezett a MA7200 Sztereó Integrált erősítő és a MAC7200 Receiver

Megérkezett a MA7200 Sztereó Integrált erősítő és a MAC7200 Receiver

Sokak szerint a McIntosh maga a HANG. Az első McIntosh MC275 csöves erősítő 1961-ben került piacra és már akkor különlegesnek számított, s a vállalat azóta sem engedett a minőségből…

McIntosh_MA7200_Front_Top_USB

A McIntosh MA7200 integrált erősítő nyolc analóg bemenetet kínál; ebből öt aszimmetrikus(RCA) , egy szimmetrikus(XLR) ill. egy-egy MC és MM phono bemenet is van a lemezjátszókhoz. Ehhez társul DA1  hat digitális bemenet, amiből egy-egy optikai és koaxiális, de kapunk saját MCT bemenetet a McIntosh SACD / CD transzportokhoz, valamint egy USB bemenetet, ami támogatja a 32 bites / 384 kHz, DSD256 és DXD 384 kHz PCM fájlokat.

McIntosh_MA7200_Back

Az MA7200 a korábbinál nagyobb teljesítményű vezérlő mikroprocesszort, legújabb audió minőségű áramköröket és a McIntosh legújabb Headphone Crossfeed Director (HXD) technológiáját kapta. A készülékben megtalálhatók a McIntosh új monogramos hűtőbordái, basszus és a magas hang szabályzók; aranyozott hangsugárzó kötőelemek és a High Drive fejhallgató erősítő, 6.3 mm-es fejhallgató kimenettel.

McIntosh_MAC7200_Low_Angle

A MAC7200 vevőegység az MA7200 integrált erősítőre építkezik, de ellátták egy integrált AM / FM tunerrel és dedikált gombokkal a vezérléshez. A készülék támogatja az RDS-rendszert, amely lehetővé teszi a rádióadók információinak megjelenítését.

Specifikáció:

Forrás:[www.sztereomagazin.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal