McIntosh Contol4 frissítés

McIntosh Contol4 frissítés

A 65 éves történelmi High-End múlttal rendelkező neves gyártó halad a korral. Az MX122, és az MX160 A/V Processzorok megkapták a Control4 SDDP (Simple Device Discovery Protocol) minősítést.

McIntosh_MX122_Házimozi-processzor

A legendás McIntosh Reference rendszer az egyik legújabb fejlesztéseket tartalmazó csomag. A 4K Ultra HD videó jelkezelés, és felskálázás, valamint a 3D megjelenítés mellett a Dolby Atmos, a DTS:X, és az Auro-3D hangrendszerek kezelésére is képes.

McIntosh_MX122_Házimozi-processzor-back

Az SDDP szoftver, amit beépítettek lehetővé teszi azt, hogy az A/V processzorokat rendkívül egyszerűen lehessen a Control4 okos ház vezérléshez illeszteni. Az installáció időtartama töredékére csökken, emellett a felhasználói élmény új funkciókkal bővül

A 2003-ban alapított Control4 vezető az okos otthon automatizálás, és vezérlés rendszerekben. Virtuálisan bármely készülék integrálható, amely támogatja a protokollt. Kényelmesen használható. Praktikus megoldásokkal szolgál a rendszer üzleti, és magán szférában a zene, a videó, a világítás, a biztonságtechnika valamint az energia gazdálkodás területén egy szobától a ház vezérlésen át székház méretig.

McIntosh_MX160_Dolby-Atmos_Házimozi-processzor

A Control4 rendkívül büszke arra, hogy átadhatta a tanúsítványt egy ilyen nagy múltú gyártónak.

Minden MX122 amelyen a 2016 novemberi szoftver frissítést elvégezték, nem csak a DTS:X hangrendszert, de a Control4 vezérlés módot is támogatja. A szoftver verziót a Setup>General>Firmware>Update>Check for update elérési útvonalon ellenőrizheti

McIntosh_MX160_Dolby-Atmos_Házimozi-processzor_back

Az MX160 felhasználók a 2. 0. 14 vahy annál újabb szoftver verzió mellett alkalmazhatják a Control4 SDDP előnyeit. A frissítés telepítésében szívesen segítünk

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal