Az Elac 400-as sorozata Oiled Walnut kivitelben.

Egy kiváló hangzásáról és eleganciájáról egész Európában híres gyártmánysorozat az Elac FS álló és BS polc-sugárzóinak újabb kiadását jelentette meg. Nem MKII modellek, hanem a „király új ruhában”!

Az eddig is kivételes teljesítőképesség mellett most a hangsúly a hangsugárzó-kabinet új, valódi faburkolatán van. Az ELAC 400-as sorozata eddig is az elegancia egyik példaképe volt, de nagyon jól néz ki olajozott dió furnér felülettel, egyből szembetűnő, remek, kézzel épített német minőség.

Ugyanúgy, mint magas fényű zongoralakkos változatai a gyártó cég filozófiájának és a kreatív szabadságnak köszönhetően tele van technikai újításokkal újabb lépéssel közelebb a tökéletességhez. Mindez magas színvonalon, luxus kivitelben, gondos megépítéssel párosul.

Az MDF-bázisú kabinet dupla vastagságú valódi diófaburkolata akusztikusan is kiváló adottságokkal rendelkezik, ez az adottság kiváltképpen meghallható olyan akusztikus hangszerek hangjának leképzésekor, amelyek szintén fából készültek.

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal