Sonus faber – Principia hangsugárzók

A nemrég világhódító útjára indított Chameleon hangsugárzó sorozat után itt a legújabb, a Principia fantázianévre hallgató gyártmánycsalád, hogy betöltse küldetését a zene-rajongók táborában. A leghíresebb olasz hangsugárzógyártó cég most is, mint mindig, a muzikalitásra helyezve a hangsúlyt időtálló kivitelben alkotta meg újdonságát.

A kivitel fő elemei a sima, egyszerű vonalvezetés és a „rokon-jegyek” a Chameleon hangsugárzókkal. Nyilvánvalóan számos tervezési és műszaki részleten osztoznak – különös tekintettel a hangszórók körüli csiszolt-alumínium keretek és a trapéz-alakú kabinet tekintetében. A 29 mm-es méretű, precíz lesugárzásra képes bevonattal kezelt szövet-dóm magas-hangszóró és az ezüst-polipropilén injektált sík felületű membránú közép/mély hangszórók a Principia modellhez tervezve egyediek.

A Principia tervezésében plusz egy lényeges cél adódott hozzá az eddigi gyártás-koncepcióhoz, nevezetesen: megnyerni a kisebb-pénzzel rendelkező vásárlókat a márka elkötelezett hívei közé. A Principia modellsorozatot a Sonus faber Arcugnano-i központjában szigorú felügyelet alatt tervezték és a gyártást ellenőrizték ugyanazok a szakemberek, akik képesek reprodukálni mindazokat kontroll-eljárásokat és minőségi ellenőrzéseket, amik jellemzőek bármely Sonus faber termékre.

A Principia hangsugárzó-sorozat ez év nyarán debütál Európában és Ázsiában, majd az USA-ban.

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal