Sonus Faber – IL Cremonese hírek

A „Cremonai”

A világhíres Sonus Faber hangsugárzógyártó cég ezzel az új modellel, tisztelettel adózik a nagy mester, Antonio Stradivari munkássága és talán leghíresebb hegedűjének az „Il Cremonese” elkészítésének 300. évfordulóján. Antonio Stradivari hangszerkészítő és hegedűművész, aki forradalmasította a hagyományos hegedűkészítést, ezzel megalapozva a legnagyobb hegedűmárkát. Az olasz hegedűkészítő történelem hagyományain új fogalmakat teremtett a forma és az egyedi hangzás tekintetében, amit az értők ma is a leglassabbra értékelnek, nagy becsben tartanak az egész világon.

A Sonus Faber „Homage Collection” sorozatának új eleme egy tőről fakad a mára már ikonná vált Lilium modellel. A rendkívül innovatív öt oldalú „Rhomboidal diamond design” kivitelű, fából készült hangszekrény strukturális szilárdságát éppen a rombusz alak teremti meg. Az Il Cremonese modell a szekrény egyedi rombusz alakjáról azonnal felismerhető. Míg a Lilium kecses ívei, az Il Cremonese tiszta, elegáns és éles vonalainak kivitelével tűnik ki. A fázishelyesen döntött kabinet, öt nem párhuzamos falának szerkezete és az oldalán alkalmazott burkolat, növeli a szerkezet szilárdságát. A burkolaton belül alkalmazott, stratégiailag elhelyezett, nagyon erős merevítőszerkezetek kizárják az esetlegesen képződő rezonanciákat. Ez az új és tipikus Sonus Faber forma a jövő irányába mutató technológiai fejlődést és vizuális innovációt mutatja, egyidejűleg fenntartva a mérföldkövek szerepét, szem előtt tartva a történelmi felelősséget.

Forrás:[www.hangzasvilag.hu]

Specifikáció

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal