Cambridge Audio CXU univerzális lejátszó

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy Európában az elsők között, megérkezett szalonunkba a Cambridge legújabb univerzális lejátszója a CXU típusjelű!

Mivel még a gyártó honlapján sem szerepel, több műszaki paraméterét a bejáratás alatt fürkésszük, a tapasztalatokról és a minőségről be fogunk számolni. A cég szerint minden fejlesztési eredményt és alapanyag-kutatási tapasztalatot, amit eddig elértek, beleépítették ebbe a készülékükbe.

Elöljáróban annyit, hogy a CXU Blu-ray lejátszó képes kezelni az összes gyakori formátumot, a 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD, SACD, CD, DVD-A, HDCD- lemezeket és az AVCHD anyagokat. A motorháztető alatt már látjuk az öt, különálló Wolfson D/A konvertert (WM8740) és az adaptív időszűrési (ATF) technikát. A készülék a digitális hanganyagokat felskálázza 24bit/192 kHz-ig. A Cambridge CXU különleges szolgáltatása, hogy rendszerfejlesztésre is lehet használni, mint egy DAC, videó-processzor és előerősítő.

A készülék „lelkében” Darbee video-processzor dolgozik, biztosítania kell a lehető legjobb képminőséget. A CXU Blu-ray lejátszó két HDMI kimenetéről minden képi megjelenítőt tud táplálni, támogatja az Audio Return Channel video kapcsolást,  van 7.1-csatornás analóg kimenete, egy MHL port van az előlapon mobil eszköz csatlakoztatásához. Ezenkívül a készülék tudományához tartozik a beépített vezeték-nélküli és vezetékes DLNA támogatás, a 3D-s képkezelés és természetesen a 4K Ultra HD tartalmak megjelenítése.

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal