Cambridge Audio Spotify Connect upgrade

20 000 Cambridge felhasználót érintő fontos frissítés jelent meg a cég NP30, Minx Xi és Stream Magic 6 hálózati lejátszóihoz, melyet telepítve a Spotify Connect alkalmazás a felsorolt streamereken is elérhetővé válik. Spotify prémium előfizetéssel (ami mindössze 5 € havonta) online hozzáférhető szinte végtelen mennyiségű zenei anyag, közel CD minőségben, sőt letölthető, így internet kapcsolat nélkül is hallgathatjuk.
További fontos hír a 851N és CXN tulajdonosoknak: az új frissítéssel már DSD fájlok lejátszására is alkalmas lesz készülékük. (a beépített DAC eddig is alkalmas volt, de a lejátszó nem kezelte a DSD fájlokat)

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal