Audio Research GSi75 integrált erősítő

Ezúton mutatjuk be a G széria harmadik tagját a GSi75 integrált erősítőt. Az elsőként 2014-ben Münchenben a High End Show kiállításon bemutatott készülék végre gyártásba került. A sokoldalú rugalmas felhasználhatóság, és a különleges minőségű bemutató igazi svájci bicskává teszi a palettán.

A GSi75 nem csak egy integrált erősítő. Egy készülékben egyesíti a nagy teljesítményű DAC, és phono előerősítő fokozatokat is, így minden digitális, és analóg forrást meg tud szólaltatni a hangfalakon. A különleges minőségű elektroncsöves fejhallgató erősítő még hangfalak használata nélkül is garantálja a tökéletes hangzás élményt.

A legújabb fejlesztésű DAC egység 384 kHz mintavételezésig kezeli a DSD és DoP formátumokat az USB 2.0 porton keresztül. Igazi DSD bitstream jelfeldolgozásra képes PCM konverzió nélkül. Az USB porton kívül Toslink, és RCA bemeneteket is kínál a készülék. Fast és Slow szűrőbeállítások választhatók a 352 kHz, vagy 384 kHz felskálázás funkciók mellé. Mac számítógépeken még meghajtó telepítésére sincsen szükség.

A phono előerősítő átkapcsolható 45 dB, vagy 62 dB Gain érték között, és képes az MC, valamint MM cartridge jeleinek fogadására. A bemeneti impedancia kiválasztható 47 kiloohm, 1000, 500, 200, vagy 100 ohm értékkel a távvezérlővel, vagy a front panel kezelő elemeivel.

Három további RCA bemenet található a hátlapon a digitális, és lemezjátszó csatlakozásokon kívül, amelyek házimozi pass-through módra is címezhetők. Ezek mellett a GSi kínál IR bemenetet, és vezérelhető RS232 porton keresztül. Két 6H30 meghajtó, és négy KT150 végfok cső állítja elő a tökéletes hangzást. A várható élettartam minimum 3000 üzemóra. 4 és 8 ohmos hangfal kimenetek közül választhat.

A GSi75 ugyanúgy le fogja nyűgözni a tiszta, dinamikus hangjával, mint a széria két másik tagja a GSPre, és a GS150. Megjelenése esztétikus, és elegáns a kézzel épített ffelületkezelt alumínium háznak, és a matt fekete trafóháznak köszönhetően. Az elektroncső perforált védő fedele leszerelhető.

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal