A nagy-hírű Wadia újra formában van

A közeljövőben három új készülék – az A315 és az A340 digitális erősítők, valamint a di122 digitális audio dekóder – jelenik meg a világpiacon. Az A315 egy sztereó-erősítő, 150 watt csatornánkénti teljesítménnyel, míg az A340 mono-blokk névleges teljesítménye eléri a 400 Watt-ot. Az A315 jellemzői reprezentálják a Wadia legújabb technológiáit. A kapcsolástechnika adaptív modulációs (FST) konstrukciója a Signal Surveyor megfigyelőrendszer segítségével maximális kimeneti teljesítmény feletti teljes sávszélesség megjelenítésére is képes. Abban a pillanatban megáll az erősítés folyamata, ha nem biztonságos a DC feszültség szintje. Az A340 szintén tartalmazza ezt a technikát, biztosítva a kiegyensúlyozottságot a bemenettől a teljes rendszeren át a kimenetig. Mindkét erősítő rendelkezik szimmetrikus és aszimmetrikus bemenetekkel, míg az A340-en két kimenet van (XRL és RCA) bi-amp konfiguráció kialakítására.

A di122 két-csatornás digitális audio dekóderben minden rendelkezésre áll az univerzális felhasználás céljaira. A két koaxiális és két optikai bemeneten bejuttatva a digitális jelet a feldolgozás akár 24-bit / 192 kHz is lehet. Az USB bemenet fogadja a DSD64, DSD128, DXD 352.8kHz és DXD 384kHz formátumokat is. Szimmetrikus és aszimmetrikus, változtatható kimeneti szintű analóg audio kimenet kínál közvetlen kapcsolatot a teljesítményerősítőknek vagy aktív hangfalaknak. A di122 modell rendelkezik egy nagy teljesítményű fejhallgató erősítővel, amely megfelel a széles körű fejhallgató választék céljainak, az eddigieknél még jobb hangminőséggel és zajtalan erősítéssel.

Forrás:[www.hangzasvilag.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal