High end médiajátszót készített a McIntosh

A McIntosh MB100

A McIntosh MB100 a cég egyik legfrissebb zenei médiajátszója, melynek fő különlegessége túl a manapság népszerű szolgáltatásokon, hogy a gyártótól megszokott, legendás hangzásra képes.

A McIntosh folyamatosan fejleszt, talán egyike napjaink egyik legszélesebb látókörű high end hifi gyártóinak, mivel nem csak klasszikus erősítőket és végfokokat, hanem többek közt fejhallgató elektronikákat (sőt, nem régóta már fejhallgatót is), digitális analóg jelátalakítót, és analóg lemezjátszót is készít. Egyik legfrissebb termékük, az MB100, már Magyarországra is megérkezett.

Az MB100 egy szabványos hifi szélességű készülék, mely alkalmas a ma elérhető, stúdió minőségű (192 kHz/24 bites) veszteségmentes digitális tartalmak lejátszására. Utóbbit helyi hálózatról és USB-s adathordozóról egyaránt képes megtenni, emellett felhő alapú (Apple iCloud, Amazon Cloud Drive) tartalmakat is gond nélkül közvetít. A készülék belsejében egy 1 TB kapacitású merevlemez található, melyet igény szerint csurig tölthetünk zenével, továbbá a hátoldali eSATA bemenetnek köszönhetően, további tárhely bővítést eszközölhetünk a későbbiekben. További érdekesség, hogy az MB100 DVI és HDMI képkimenetekkel büszkélkedik, ezek leginkább a grafikus felhasználói felület megjelenésére szolgálnak. A vezérlés lehetséges iOS vagy Android alapú okostelefonról és tabletről, WiFi alapokon is.

A McIntosh MB100 bárki számára kipróbálható és megvásárolható az itthoni forgalmazó bemutatótermében. Természetesen a minőség árát ezúttal is megkérik: a terméket jelenleg kb. 8000 dollárnak megfelelő forint összegért vihetik haza a high end hifi megszállottjai.

Forrás:[www.av-online.hu]

Specifikáció

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal