Sonus Faber Venere 1.5 állványos hangsugárzó

Én szeretem a tiszta hangokat és az elegáns kivitelezést. Nálam döntő az első pillantás, szerelem első látásra. A Sonus Faber Venere, a karcsú és modern Vénusz, a szerelem és a szépség istennője. Még meg sem szólalt, de azt hiszem máris el vagyok bűvölve.

A Venere szépsége több, mint az alapanyag megmunkálás professzionizmusa. A lágyan ívelt oldalak, sarkok díszítik, lakkozása kézzel polírozott akár fényes Arctic-fehér vagy zongoralakk-fekete. A burkolat MDF kompozit anyag ismert akusztikus tulajdonságai mellett Paolo Tezzon és Joseph Szall a káros diffrakciós hatások elkerülése érdekében úgy tervezték, hogy nincs két párhuzamosan futó fala a kabinetnek. A lant alakú keresztmetszetet a teljes gyártási sorozatnál megtartották, ilyen alakú a legkomolyabb és legdrágább modelljük az AIDA is.

A Venere 1.5 típushoz dedikált állvány hátrafelé megdönti a hangsugárzót annak érdekében, hogy a két hangszóróból a hangrezgés azonos időben érkezzen hallgatójához.

Teszt hamarosan!

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal