McIntosh MHP1000 High-End Fejhallgató

Fejhallgatóval bővült a legendás amerikai gyártó kínálata. A McIntosh MHP1000 a gyártó igérete szerint ugyanolyan kiváló hangzás jellemzőkkel rendelkezik, mint a cég hangsugárzói. A zárt rendszerű fejhallgató nem csak hangban, de természetesen kivitelben is abszolút prémium kategória.

A fejpánt és a fülpárna puha bőr borítása nagyon kényelmes viseletet biztosít, még hosszú távon viselve sem kényelmetlen, de a külső zajokat szinte teljes mértékben kizárja. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen minden mai, ill. régebbi McIntosh fejhallgató erősítő kimenetéhez, de mobil eszközökkel is hajtható legyen. Éppen ezért kábele cserélhető, tartozékként egy 6,3-as és egy 3,5-ös aranyozott jack dugóval szerelt változatot kapunk hozzá, talán azt már említenem sem kell, hogy maga a kábel is prémium kategória. A McIntosh a Beyerdynamic által szabadalmaztatott Tesla technológiát alkalmazta az MHP1000 megalkotásához, ami elegendő garanciát jelent arra, hogy a hangminőség tekintetében megfogalmazott állításaikat komolyan vegyük.

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal