ELAC BS403 – Hi-finews csoport teszt

„Az Elac BS 403 megdöbbentett minket a nyílt áttekinthetőségével”

 

ELAC BS403 csoport teszt

Egy szerényebb méretű hallgató szobába bolondéria lenne cipőkanállal besegíteni egy nagy álló hangfalat, amely aztán rengeteg basszus energiájával tönkre teszi a hangzást. A sok zenerajongó ezért inkább jó minőségű polchangfalat alkalmaz, egy megfelelő magasságú állványra helyezve. Aktuális havi csoporttesztünk öt jó felszereltségű modellt hasonlít össze az 1350-2000 Font árkategóriában a formaterv, és a hozzáadott érték tekintetében

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal