Audio-Technica hangszedők nagy mennyiségben

Audio-Technica hangszedő a vinyl szerelmeseinek!

Az Audiophile Szalon kínálatában szinte mindegyik gyártásban lévő Audio-Technica hangszedő elérhető, ami nem kis szó, a japán cég nívós szakmabeli múltját és széles kínálatát figyelembe véve.

Audio Technica hangszedők

Az Audio-Technica nagyon jó ár/érték arányú fejhallgatókkal és mikrofonokkal robbant be hazánkban is a köztudatba, és LP tulajdonosoknak nem árt tudni, hogy az említett gyártó igen tekintélyes hangszedő-palettával is büszkélkedhet. A high-end berendezések szentélyeként nyilvántartott Audiophile Szalon kínálatában meg is lehet ismerkedni szinte mindegyik hangszedő, tehát akár régi lemezjátszónkba szeretnénk új erőt lehelni, akár meglévő rendszerünket tuningolnánk, az Audio-Technica termékeiből bátran lehet csemegézni.

AT33-PTG

Bővebb információ az Audio-Technica hangszedőkről az Audiophile Szalon honlapján található.

Forrás:[ www.av-online.hu]

AT33EV

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal