Előzetes: McIntosh MA 6700 és Audio Research DSI 200 – Hangzásvilág magazin

Várva várt nagyágyúk következnek!

Várva várt nagyágyúk következnek! Legutóbbi rendszertesztünk alkalmával kihasználtuk a házigazda vendégszeretetét és besündörögtünk a „titkok" szobájába. Amit láttunk a McIntosh favoritjai, köztük a McIntosh MA 6700 integrált erősítő és MCD 550 CD-játszó. Reméljük vitán felül elkápráztatnak tudományukkal.

McIntosh termékek az Audiophile Szalonban

Ugyanitt egy másik szekció, a szakma legjobbjai közé avanzsált Audio Research DSI 200 integrált erősítő és társai sorakoztak. Mindenképpen sort kerítünk a közelebbi ismeretség megszerzésére. Nekünk szükségünk van az élményre, nekik a szakavatott zsűrire még akkor is, ha tudjuk nem kel cégér!

Házigazdánk az Audiophile Szalon tulajdonosa kiváló vitapartner szakmai kérdésekben, még akkor is ha nem feltétlenül értünk mindenben egyet egymással. Egy biztos: a vásárló megelégedésének érdekében itt kiváló készülékek, hangsugárzók és komplex megoldások hadrendje áll rendelkezésre.

www.hangzasvilag.hu

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal