Sonus faber házimozi akció a készlet erejéig

Sonus faber TOY 5.0

Az Audiophile Szalon kivételes akciót hirdetett TOY szériás Sonus faber hangfalaira.

Sonus faber TOY hangfalszett

A készlet erejéig, kedvezményes áron lehet megvásárolni a Sonus faber TOY szériás, bőrbevonatú hangfalszettjét, mely álló frontsugárzókat, centert és háttérsugárzókat tartalmaz. Ez a széria az olasz hangfalgyártó "belépő" kategóriáját képviseli, ettől függetlenül az audiofil minőséget nem csak hangjával, hanem megépítettségével is bizonyítja. Utóbbi mellett szól, hogy a hangsugárzó dobozokat kézzel válogatott, valódi fa rétegekből rakták össze, a belső állóhullámok csillapításához pedig diszkrét oldalpaneleket alkalmaztak. Ugyancsak fontos szerepet játszik a hangminőség javításában a belső labirintus-szerűen kialakított struktúra.

Sonus faber TOY centersugárzó

A Sonus faber TOY 5.0 házimozi hangfalszett jelenleg akciós áron vásárolható meg, a hivatalos magyarországi forgalmazó márkaboltjában. Természetesen a helyszínen, vásárlás előtt kipróbálható, meghallgatható. A listaárakat figyelembe véve a center és háttérsugárzók grátiszként járnak a frontokhoz, úgyhogy aki igényes házimozit szeretne építeni, annak itt a vissza nem térő lehetőség!

Forrás:[www.av-online.hu]

Sonus faber TOY speaker állványos hangfal

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal