Sonus faber hangfalat neveztek ki Európa legjobbjának

Sonus faber Venere 2.5 Európa legjobbja.

Sonus faber Venere 2.5 hangfal

A Sonus faber Venere termékcsaládja egyértelműen a high-end kategória képviselője. Nem csak a felhasznált alkatrészek minősége meggyőző; a kabinetek külseje is luxusszínvonalú. A Venere 2.5 aljára és tetejére egyaránt hőkezelt üveglapok kerültek, masszív alumínium talpazatának köszönhetően pedig akár egyenetlen padlókon is precízen szintbe állítható. A kabinet enyhe „lant" alakja nem csak a megjelenést, hanem a hangminőséget is szolgálja. Hasonló vonalvezetéssel találkozhatunk az Aida típusnál is, csak ezúttal fiatalabb, agresszívebb hangulatban tárul elénk a különleges, akusztikailag is előnyös forma. A Venere 2.5 álló hangfal nevéből adódóan két és fél utas kialakítású. A magasfrekvenciás hangokat a német DKM cég által készített selyem dóm sugárzó szólaltatja meg, míg a basszusokat és középső frekvenciákat 18 centiméteres Curv membránok keltik. A maximum 250 W terhelhetőségű Sonus Faber Venere 2.5 EISA díjas álló hangfal már Magyarországon, az Audiophile Szalon kínálatában is meghallgatható, megvásárolható!

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal