Okosodnak a Primare készülékek

Primare I32, PRE32 és MM30 találkozása.

Az EISA által 2011-2012 legjobb sztereó rendszerének kinevezett Primare I32 típusú erősítőhöz és a PRE32 előerősítőhöz egyidejűleg tettek közzé egy ingyenesen letölthető szoftverfrissítést. Az új szoftver első sorban azok számára kedvez, akik mobilkészülékükről szeretnék vezérelni a hangrendszert. Tehát az új firmware mellé érdemes beszerezni a mobil applikációt is, mellyel WiFi alapú vezérlést valósíthatunk meg. A vezérlési funkciók közt helyet kapott a forrásbemenetek kiválasztása, a hangerő szabályozása, UPNP hálózati zenelejátszás és az internetrádió állomások elérése.

Azok számára, akik rendelkeznek Primare erősítővel, de nem tudják, hogyan vágjanak neki a frissítésnek, videós segédletet is nyújt a gyártó. A hivatalos oldalon közzétettek egy rövid felvételt, melyen nyomon követhető a procedúra. Ha esetleg a felhasználónak gondot okoz az angol nyelv, akkor ne essen kétségbe. Lépjen kapcsolatba velünk, ahol segítséget kaphat ez ügyben!

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal