Az ELAC BS 403 kiválóan szerepelt a Hi-Fi News & Record Review tesztjében

ELAC BS 403 lenyűgözte a hi-finews tapasztalt hallgatóit

A brit Hi-Fi News magazin legfrissebb kiadásában csoporttesztet végeztek öt darab prémiumkategóriás, állványos hangfallal az 1350 és 2000 font közötti kategóriában. A kifejezetten kisméretű dobozok világából különféle márkákat hívtak meg, a tesztet az ELAC BS 403 típus nyerte.

A próbatétel az alábbi résztvevőkkel indult:
B&W PM1, ELAC BS 403, MAD 1920S, PMC Twenty.22, Sonus Faber Venere 2.0

A cikkben kimondottan olyan audiofil hangsugárzók szerepelnek, melyek kisebb szobákban tudnak legjobban teljesíteni. A hallgatói tér betöltésén kívül ugyancsak szempont volt, hogy a hangfalak mindegyike attraktív külsővel rendelkezzen. Az ELAC BS 403 lenyűgözte a hi-finews tapasztalt hallgatóit, nyílt és levegős hangzásvilágát dicsérték. A tesztelők egyike régi álló hangfalakat birtokol, és a próba után fontolóra vette, hogy maga is egy pár BS 403 tulajdonosa legyen – annak ellenére, hogy meglehetősen nagy szobával rendelkezik. Az ELAC saját árkategóriáját felülmúlóan természetes és tiszta közép- és magastartományt szólaltatott meg, főként ezért jutalmazták „kiváló termék" minősítéssel.

ELAC BS 403 group test Hi-Fi News 01

ELAC BS 403 group test Hi-Fi News 02

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal