Sonus Faber Magyarországon

Sonus Faber Magyarországon

Az olasz Sonus faber hangfalgyártó termékei ismét kaphatóak Magyarországon, immár új forgalmazó, az Audiophyl Kft. kínálatában.

Sonus faber Aida hangfal

A Sonus faber története 1980-ig nyúlik vissza. Azóta gyártanak – kézimunkával – kiemelkedően magas minőséget képviselő hangdobozokat. Ezt a neveik is sugallják, melyeket világhírű itáliai hangszerkészítő mesterekről – Amati, Guarneri, Stradivari – és szűkebb hazájukról – Cremona városáról – kapták. Választékuk a monitor mérettől kezdve egészen a hatalmas, több száz kilós hangfalakig (The Sonus faber) terjed, melyeket minden zeneszerető és hifista, életében legalább egyszer szeretne meghallgatni. Erre hamarosan lehetőség nyílik, mert már augusztusban megérkeznek az Audiophile Szalonba az első mintadarabok.

Sonus faber Elipsa hangfal

A jelenlegi kínálatból az ultra high-end kategóriába tartozó Aida mellett Amati futura, Elipsa, Cremona M, Cremona M Auditor és a teljes Venere széria várja majd az érdeklődőket és a vevőket.

Sonus faber Cremona hangfal

Utóbbiból házimozi hangfalszett is összeállítható, valamint természetesen a Sonus faber család többi tagja is megrendelhető.

Forrás:[www.av-online.hu]Sonus faber Vertere hangfal

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal