Príma Primare, avagy a házimozi rajongók álma

Házimozi rajongók álma

A Primare azon kevés gyártók közé tartozik, akik nem azt tartják fontosnak, hogy minden évben újnak mondott, valójában legfeljebb ráncfelvarrott erősítő szériával rukkoljanak elő, inkább igyekeznek valóban többet adni, amikor nagyritkán frissítenek. Ez még nem minden, hiszen összesen egyetlen házimozi erősítő szerepel a palettájukon, az is szinte puritán a konkurenciához képest.

Primare SPA 23 házimozi erősítő

Így aztán valóban különleges esemény, amikor új modellel jelentkeznek, ezt most az SPA23 megjelenése kapcsán aktuális. Elődje az SPA22 hatalmas változás hírnöke volt, hiszen D osztályú végfokokkal váltották fel az előd SPA 21 hagyományos áramköreit, ahogy a Primare sztereó erősítők is "digitalizlódtak". Még nem érkezett meg hozzánk a Primare SPA23 és nagyon keveset tudunk róla: HDMI-ből 5 bemenet és két kimenet került a hátlapjára, ez a plusz 1-1 nem egetverő esemény, viszont mindegyik 1.4 szabványú, tehát átengedik a 3D 1080p videójeleket is. A végfokok száma változatlanul 5, ami bőven elegendő a minden igényt kielégítő házimozi hangzáshoz. Bemenetei egymástól teljesen függetlenül konfigurálhatóak és amennyiben valaki kevesellné az 5 db hangszórókimenetet, vagy a csatornánkénti 120 wattos teljesítményt, rendelkezésre állnak az előfok kimenetek. Újratervezték a korábbi roppant egyszerű képernyőmenüt és a beérkező alacsonyabb felbontású videójelek 1080p-re skálázása is bekerült a szolgáltatások közé.

A hírt a www.av-online.hu online magazin biztosította.

Primare SPA 23 házimozi erősítő hátlap

Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal