Vertere kábelek

Vertere

Ki más forgalmazná, mint az Audiophyl Kft. Mostanában rendszerint Ők állnak a felbukkanó, korábban ismeretlen nevek, kiváló, high-end termékek mögött. Két példát említünk: GamuT, Norma Audio. Ilyenek mellett már érdemes jobban odafigyelni a Vertere gyártmányokra is!

VERTERE KÁBELEKPulse néven futnak az analóg kábelek, már a belépő szériájuk a D-Fi is kiemelkedő kivitelű és hangminőségű. Éppen kipróbálás alatt állnak szerkesztőségünkben. Szokatlan módon, különböző vezetékeket kínálnak vonal szintű interkonnektként, és előfok kimenethez. Nem feledkeznek meg az LP-k szerelmeseiről, számukra többféle phono kábelt kínálnak. Csatlakozóik speciális réz ötvözetből készülnek, 5 mikron vastagságú 24 karátos arany bevonattal.

Forrás:[www.av-online.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal