Primare hifi és házimozi elektronikák

Primare Magyarországon

Néhány hónapja nem kell Primare termékekért külföldre utazni, mert az Audiophyl Kft. palettájára felkerült ez márka is. Bemutatótermükben kipróbálható és meghallgatható a teljes választék.

A 32 éve fennálló Primare cég a Skandináv audiofil iparág jeles képviselője. Hifis és újabban – 2000 óta – házimozis lejátszóik és erősítőik jelentős sikereket értek el, elismerést vívtak ki vásárlói és szakmai oldalon egyaránt. Néhány hónapja nem kell Primare termékekért külföldre utazni, mert az Audiophyl Kft. palettájára felkerült ez márka is. Bemutatótermükben kipróbálható és meghallgatható a teljes választék.

Primare hifi és házimozi elektronikák

Jellemzőjük a moduláris felépítés, melynek köszönhetően a már megvásárolt, régebbi készülékek naprakészek lehetnek egy legújabb fejlesztéseket tartalmazó panel cseréjével. Például a házimozi erősítők HDMI csatlakozókkal és HD hangdekóderekkel, a sztereó erősítők digitális ki- és bemenetekkel, D/A konverterrel gazdagíthatók. A Primare erősítők UFPD (Ultra Fast Power Device) D osztályú kapcsolástechnológiát alkalmaznak, ami a hagyományos megoldások minden hibáját, hátrányát (csekély sávszélesség, magas torzítás és zaj, egyenetlen frekvenciamenet) ellenkezőjére fordította. Ezek mellett 70% energiamegtakarítást értek el. Primare védjegy a 3 láb, az ötvözött acél előlap, egyes erősítőiken OLED kijelző mutatja a szükséges és fontos információkat.

Forrás:[www.av-online.hu]

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal